Το νέο Aegean Business Lounge στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης

Το τελευταίο διάστημα η Aegean έχει επενδύσει στη βελτίωση της εικόνας της εταιρείας, όχι μόνο με τον εμπλουτισμό του στόλου της με την προσθήκη των Airbus a320Neo, την αλλαγή του logo και του livery των αεροσκαφών της αλλά και με την ανανέωση των Business Lounges της εταιρείας στα δύο μεγαλύτερα αεροδρόμια της Ελλάδας, το “Ελευθέριος Βενιζέλος” στην Αθήνα αλλά και το “Μακεδονία” στη Θεσσαλονίκη.

Aegean skg lounge interior
Το νέο Aegean Business lounge βρίσκεται στο ισόγειο της Intra Schengen περιοχής του αεροδρομίου “Μακεδονία”

Στη δεύτερη περίπτωση, η εταιρεία πραγματοποίησε ένα ολικό lifting του Business lounge που βρίσκεται στην Intra Schengen περιοχή του αεροδρομίου που έκανε θετική εντύπωση στο επιβατικό κοινό που είχε την ευκαιρία να το επισκεφτεί. Αναλυτικότερα, οι επισκέπτες μπορούν να το εντοπίσουν στο ισόγειο της συγκεκριμένης ζώνης, αμέσως μετά την περιοχή των Duty Free Shops.

aegean lounge newsstand
Στο Lounge υπάρχει και Newsstand όπου οι επισκέπτες μπορούν να προμηθεύονται δωρεάν διάφορα περιοδικά ή εφημερίδες.

Στα lounges της Aegean έχουν πρόσβαση οι Business class επιβάτες και Star Alliance Gold members αλλά και Miles and Bonus Silver members με την επίδειξη lounge voucher. H είσοδος επιτρέπεται για τον δικαιούχο και έναν guest ο οποίος όμως πρέπει να έχει boarding pass για την ίδια πτήση.

aegean skg lounge treats
Στο Aegaen SKG Lounge οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν ποικιλία εδεσμάτων, ποτών, αναψυκτικών και άλλων ροφημάτων.

Μέσα στο χώρο του lounge, ο οποίος ξεπερνάει τα 500 τετραγωνικά μέτρα, οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν ποικιλία ζεστών και κρύων σνακ, σαλάτες, γλυκά και τοπικά επιδόρπια και λιχουδιές από τον αναβαθμισμένο μπουφέ καθώς και ποτά ή διάφορα άλλα ροφήματα. Επίσης, διατίθεται δωρεάν WiFi, μπρίζες αλλά και θύρες USB για τη φόρτιση κάθε λογής ηλεκτρονικών συσκευών. Τέλος, υπάρχει και το Newsstand απ’ όπου οι επισκέπτες μπορούν να προμηθεύονται δωρεάν διάφορα περιοδικά ή εφημερίδες.

skg lounge
Λιτές γραμμές και έπιπλα σε γήινες αποχρώσεις δημιουργούν μια όμορφη χαλαρωτική ατμόσφαιρα λίγη ώρα πριν την επιβίβαση.

Στο περιβάλλον του νέου Lounge είναι εμφανείς οι επιρροές από τη λιτή, παραδοσιακή αρχιτεκτονική των Κυκλάδων, συνδυάζοντας στοιχεία από την τεχνολογία αιχμής των αεροπλάτων αλλά και μια αίσθηση πολυτέλειας. Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω, το μόνο βέβαιο είναι πως τα καινούρια Business Lounges της Aegean Airlines είναι μια ευχάριστη και καλαίσθητη προσθήκη στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” που προσφέρει μια όμορφη και αναβαθμισμένη εμπειρία πτήσης στους επιβάτες που έχουν το δικαίωμα πρόσβασης στο συγκεκριμένο χώρο.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι από τις 10 Οκτωβρίου 2022, η Aegean έχει ήδη ξεκινήσει την ανακαίνιση του Intra Schengen Lounge στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, το οποίο αναμένεται να ανοίξει ξανά τις πόρτες του το Δεκέμβριο του 2022.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *