Είμαστε στον αέρα (και μεταφορικά)

Σε ένα από τα τελευταία μου ταξίδια είχα μια συζήτηση σχετικά με μια παλιά μου ασχολία την οποία έχω παραμελήσει εδώ και αρκετά χρόνια λόγω των διάφορων υποχρεώσεων που προέκυπταν ανά διαστήματα. Και μέσα από μια σύντομη κουβέντα αποφάσισα να προσπαθήσω να ενώσω στο παλιό μου χόμπι, που δεν είναι άλλο από το ραδιόφωνο, μαζί με κάτι άλλο που αγαπάω και ευχαριστιέμαι τόσο, τα ταξίδια.

Ωραία όλα αυτά, αλλά πώς θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο; Και κάπου εδώ μου ήρθε η αναλαμπή να χρησιμοποιήσω το Flier ως το μέσο υλοποίησης αυτής της ιδέας. Και αφού η μία σκέψη ακολουθούσε την άλλη και αφιερώθηκαν κάποιες ώρες για να ετοιμαστεί το τεχνικό κομμάτι, βρίσκομαι στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσω μία καινούρια προσθήση στη σελίδα μας, τον online ραδιοφωνικό σταθμό του Flier.gr!

Η συγκεκριμένη διαδικτυακή συχνότητα όμως, που στο αρχικό της στάδιο θα βρίσκεται σε δοκιμαστική φάση, θα έχει μια ιδιαίτερη μορφή καθώς θα λειτουργεί, επί της ουσίας, με τρόπο… υβριδικό. Συγκεκριμένα, πηγαίνοντας στη σελίδα όπου βρίσκεται ο player του ραδιοφώνου θα μπορείτε να απολαμβάνετε τα κομμάτια που θα μεταδίδονται 24/7 αλλά θα υπάρχουν και ζωντανές μεταδόσεις οι οποίες θα ασχολούνται κάθε φορά με κάποιο συγκεκριμένο ζήτημα που θα σχετίζεται με ταξιδιωτικές εμπειρίες. Αυτές οι live εκπομπές, όμως, θα ηχογραφούνται και θα ανεβαίνουν ώστε να είναι διαθέσιμες και On Demand. Με άλλα λόγια, το concept πρόκειται να είναι ένας συνδυασμός live αναμετάδοσης που τελικά θα καταλήγει να… μεταμορφώνεται σε κάτι που θυμίζει περισσότερο podcast.

Οι ζωντανές εκπομπές δε θα έχουν σταθερή βάση, καθώς αυτό δε θα είναι εφικτό λόγω των υποχρεώσεων που θα προκύπτουν. Παρόλ’ αυτά θα υπάρχει προσπάθεια να βγαίνουν στον αέρα τουλάχιστον 2-3 επεισόδια το μήνα. Για τις μεταδόσεις θα ενημερώνεστε νωρίτερα μέσω των social media του Flier.gr, στο Facebook και στο Instagram.

Τέλος, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιείτε τη σελίδα επικοινωνίας του Flier.gr για να στέλνετε τις προτάσεις σας για τα θέματα τα οποία θα θέλατε να συζητηθούν σε μία από τις εκπομπές αλλά και να συμμετέχετε στην παρέα σε περίπτωση που συντονιστείτε σε κάποια από τις ζωντανές μεταδόσεις.

Stay tuned λοιπόν και καλή σας ακρόαση!

You may also like...

1 Response

  1. May 2023

    […] Μπορεί να χρειάστηκαν τρεις ολόκληροι μήνες από την πρώτη ανάρτηση σχετικά με το εγχείρημα των hybrid podcasts αλλά αυτό που μετράει είναι το ότι έγινε η […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *