Κλείστε τα αεροπορικά σας μέσω του Flier.gr και του Kiwi

Η αναζήτηση βολικών αλλά και όσο το δυνατόν φτηνότερων πτήσεων είναι πάντα μια αρκετά μεγάλη πρόκληση. Σ’ αυτή την προσπάθεια έχουν εμφανιστεί διάφορες εξειδικευμένες μηχανές αναζήτησεις με σκοπό να κάνουν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα αυτό που θα χρειαζόταν ώρες να γίνει από εμάς: να μας εμφανίζουν τους πιο βολικούς, οικονομικούς ή γρήγορους συνδυασμούς πτήσεων, με κάθε διαθέσιμη αεροπορική εταιρεία που μπορεί να εξυπηρετεί το συγκεκριμένο προορισμό.

To Kiwi.com είναι μια από τις μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης αεροπορικών εισιτηρίων παρέχοντας πολυάριθμους πιθανούς συνδυασμούς πτήσεων.

Μέσα στον τεράστιο αριθμό websites που υπάρχουν γι’ αυτό το σκοπό, το Kiwi.com έρχεται να προσφέρει ακόμα περισσότερες επιλογές σε όσους προσπαθούν να προγραμματίσουν το ταξίδι τους. Προσφέροντας πολυάριθμους συνδυασμούς πτήσεων, διαφορετικών ανταποκρίσεων αλλά και συνδυασμών πτήσεων μετ’ επιστροφής, το Kiwi δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να διαλέξουν τον καλύτερο γι’ αυτούς συνδυασμό ρυθμίζοντας πριν αλλά και κατά τη διάρκεια της αναζήτησης κάθε παράμετρο που τους εξυπηρετεί καλύτερα.

Το Flier.gr, σε συνεργασία με το Kiwi.com σας δίνει την ευκαιρία να αναζητήσετε αεροπορικά εισιτήρια χωρίς να χρειαστεί να φύγετε από την ιστοσελίδα, μέσω της επιλογής Book Tickets που μπορείτε να βρείτε στο μενού πλοήγησης. Επίσης, εισάγοντας απλά το σημείο αναχώρησης και αφήνοντας κενό το πεδίο του προορισμού, σας δίνεται η επιλογή να δείτε και να συγκρίενετε τιμές για πτήσεις σε διάφορες πόλεις ανά τον κόσμο.

Διευκρινίζεται ότι το Flier.gr δε φέρει ουδεμία ευθύνη για τις κρατήσεις που πραγματοποιούνται κάνοντας χρήση της υπηρεσίας του Kiwi.com καθώς απλώς φιλοξενεί στην ιστοσελίδα του το σύστημα αναζήτησης της εν λόγω υπηρεσίας για την περαιτέρω διευκόλυνση των αναγνωστών του. Σε περίπτωση οποιασδήποτε απορία για την κράτησή τους, οι χρήστες οφείλουν να απευθύνονται στο support του Kiwi.com ή στην εξυπηρέτηση πελατών της εκάστοτε αεροπορικής εταιρείας.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *